Julen börjar smyga sig på, julgranen i kafeterian är på plats och Mysteriet på Greveholm visas på sjuan. Äntligen lite julstämning till Kulturkrocks tävlingserie julspecial! Redan för en vecka sedan la vi upp första tävlingen av de fyra adventstävlingarna som håller på fram tills den 18 december, en instagramtävling med temat julanda. Här hittar du första tävlingen!

Nu, en vecka senare kan vi avslöja nästa tävling; posta en bild på antingen twitter och/eller instagram med ”din bästa julutstyrsel” tillsammans med hashtagen #kkjulspecial. 

Så låt nu er fantasi flöda, en bild på en tomtedräkt, en riktig festblåsa till klänning eller vad ni nu känner är riktigt juligt, allt funkar!

För att ingen förvirring ska uppstå: Det kommer alltså en ny tävling i samband med varje advent, så efter tredje advent kommer vi alltså har fyra pågående tävlingar.  Alla tävlingar avslutas den 18 december, då vi överlägger vinnare inom de olika tävlingarna och utser vinnare. Det är värt att delta, då riktiga jullovspriser ligger i prispotten!

Här ser ni bidragen! #kkjulspecial

[enjoyinstagram_mb]