Café 60

Café 60 är perfekt om du ska fika lite senare på kvällen eftersom att det stänger kl 02 på natten. Dom har många olika bakelser och väldigt stora bitar av allt så om man är hungrig är det bra. Det ligger mellan Hötorget- och rådmansgatans tunnelbanastation så det ligger centralt och är lätt att hitta dit.

 

Staurnus

Saturnus är ett lite dyrare cafe men om man är sugen på stora bullar så har du hittat rätt för bullarna är så stora så man kan dela 2 personer på den. Men väldigt trevligt ställe. Saturnus ligger centralt och bara en liten promenad får Stureplan.

 

Mellqvist

Mellqvist är ett mysigt cafe på södermalm dom har en fin ute servering med värmelampor och filtar. Det är ett mycket bra pluggställe inomhus man näve massor av platser att snacka med kompisar. God fika och mycket gott kaffe. Den ligger nära tunnelbana stationen Mariatorget och man kan även ta bussen till Mariatorget.

 

Gast cafe

På Café Gast finns det fika, frukost och lunch. Caféet är mysigt och modernt och är ett mycket bra ställe att plugga på de har allt möjligt fika, frukost och lunch. Ett mycket mysigt och modernt café. Gast ligger i vasastan väldigt nära rådmansgatans tunnelbana station.

 

Kafé 44

På Kafé 44 kan du äta billig och god veganmat, mackor och fika. Du kan köpa böcker och spela med ditt band på scenen så kanske inte ett pluggställe men ett perfekt café att hänga med kompisar på. Närmaste tunnelbanestation är medborgarplatsen och därifrån kan man antingen gå eller åka buss.

 

Vete katten

Vete katten är ett lugnt härligt café där man slipper det höga tempot från Kungsgatan utanför. Vete-katten har ett stort utbud av bakelser. Dom har även många gluten- och laktosfria bröd och bakverk samt diabetesvänliga produkter. På sommaren har den mysig innergård man kan sitta och njuta på.närmaste tunnelbanestation är T-Centralen eller Hötorget.

 

Pom Flora

Pom & Flora är ett trendigt och mycket trevligt café. Du hittar allt från chiapudding och matiga lunchsallader till en populär helgfrukost och några bakverk. Det ligger på södermalm och det sättet att komma dit är att ta buss till bondegatan

 

Cafe foam

Cafe foam är sjukt mysigt och har god fika och om man vill vara själv så kan man dra för ett skynke så sitter man lite mer ensamma. Så ett bra ställe att dra med kompisar om man vill snacka om allt möjligt. Café foam ligger på Karlavägen så snabbaste sättet att ta sig dit är att gå av tunnelbanan vid Karlaplan.

 

Fru Bellman

Fru Bellman har både god och nyttig mat men även mycket god fika många säger att dom har den godaste kladdkakan i stan. Caféet ligger på Bellmansgatan så de närmaste stationerna är Mariatorget och slussen.

 

Kaffekoppen

Kaffekoppen är ett mysigt café med mycket god fika och trevlig personal och det är ett mycket bra snackställe det kan vara mycket folk där så kanske inte bästa pluggstället. Det ligger på Stortorget i gamla stan så mycket trevlig atmosfär och den närmaste tunnelbanestationen är gamla stan.