Vad ville du bli när du var liten?
Jurist var något jag var inställd på länge.

Vad har du för utbildning? (gymnasiet och annat)
Jag gick sammhällsprogrammet med språkinriktning på Kungsholmensgymnasium. Efter gymnasiet började jag på Lärarutbildning i dans vid luleå tekniska universitet där min inriktning var jazz. Genom stipendium fick jag möjligheten att läsa två av mina år på lärarutbildningen i New York. I New York studerade jag på Dance New Amsterdam (Dance space).
Jag har tagit Simonsonlärarcertifikat av Lynn Simonson samt har fått privat handledning för Lynn. Jag har gått forskarutbildning och tagit examen som Filosofi Doktor i pedagogik (inriktning dans och bedömning).

Om du tog studenten i år, vad skulle du bli då?
Danslärare! Är absolut det bästa val jag gjort. Otroligt stimulerande och utvecklande.

Vad är det största beslutet du tagit?
Oj, så svår fråga. Men kopplat till yrkesval var det absolut att åka till New York och utbilda mig.
Tips till esteter som tar studenten i år!
Följ magkänslan och satsa på det ni brinner för!

// Linnéa Karlsson