SIA: THIS IS ACTING

Albumet ”This is acting” innehåller flera låtar skriva av Sia men som var menade att sjungas av andra artister som Rihanna och Beyonce, men dessa låtar nekades av artisterna. Sia har sedan själv sjungit och skapat ett album av de låtarna. Det är ett album med mycket känslor och världs-hittar, vi rekommenderar det starkt för både när man behöver power och när man vill gråta.

 

BTS: YOU NEVER WALK ALONE

Albumet har en bra mix mellan lugna och energiska låtar. Här finns allt mellan jazz, rap och pop. Sju av låtarna är även solo-låtar från var och en av de sju medlemmarna. Med detta album blir du introducerad till en helt ny värld!

 

KODALINE: IN A PERFECT WORLD

Kodaline är ett alternativt rockband som skriver många låtar om kärlek och svåra tider. Musiken följer mycket i Coldplays fotspår med mjuka melodier. Låtarna handlar ofta om jobbiga saker som händer i stunden, men att man ska ha hopp för framtiden för bättre tider kommer. Det passar bra nu i vintertiderna då det är mörkt och dystert, då kan man lyssna på detta album och tänka på att ljusare tider är påväg!

 

SPOTIFY: KLASSISK ROCK

För dig som är sugen på att spicea upp vardagen med lite mera rock, har spotify en alldeles utmärkt lista för dig. Det är ett album med riktigt bra gamla klassiker. Hela 4 timmar av pepp som definitivt kommer få dig att glömma den kalla mörka vardagen.