Under den här- nästa och veckan efter så kommer det att ske en massa uppvisningar på eftermiddagen i vår skola. Mycket musik blir det och en massa annat. Det är alltid så otroligt roligt att se hur folk har utvecklats genom åren och vad det har att bjuda på. Så känner du att du behöver ta en paus från allt plugg eller om du känner att onsdagen och torsdagen kommer att bli så otroligt tråkig så stanna kvar i skolan vet ja, tvinga dina kompisar att stanna kvar, ät middag med dem och sätt dig å lyssna på våra otroligt grymma artister som alltid bjuder på grym musik. För nu är det nämligen dags för dem att visa vad dem har jobbat med.

Vill du höra lite egen skriven musik så kom och se sing/song treorna som intar scenen nu på torsdag kl 18.00-20.00 i foajén (Caféet).
Det är alltid lika roligt att se människor från vår skola uppträdda och se vad de själva har skapat är ju bara så otroligt coolt så missa inte detta.

Onsdagen den 20 november intar våra 18 artist tvåor scenen i foajén (Caféet) kl.18.00 – 20.00 där det ska sjunga egen vald låt. Otroligt spännande blir det att få se vilka låtar var och en har valt. Det här vill man inte missa. Jag kommer i alla fall att gå.

Dagen efter Torsdagen den 21 november så intar våra artist treor scenen i foajén (Caféet) kl.18.00 – 20.00 där de också som tvåorna ska sjunga en egen vald låt. Jag kommer att sitta och kolla på det här.

Sången fortsätter, onsdagen den 27 november så intar våra sing/song tvåor plats på scenen i foajén (Caféet) där de som treorna ska visa upp vad de har skapat. Otroligt spännande måste jag själv få säga.

Så det ni ska göra nu är att skriva in detta i era kalendrar!! 😀

Text: Michelle Inostroza
Bild: Google