Hej alla Kultisar där ute i decemberkylan, skolstressen men framförallt glöggmyset (You can’t forget about the glöggmys). Igår drog en av Sveriges mysigaste december-happenings igång – Musikhjälpen 2014 – i Uppsala, i år med det otroligt viktiga syftet att ’Stoppa spridningen av HIV’. 

Vi på Kulturkrock vill inte låta detta gå obemärkt här på Kulturama. Dels för att det krävs så lite av oss för att bidra, men också dels på grund av att vi på Kulturkrock vet att Kultisar är fyllda av kärlek och medmänsklighet. Något som har bevisats bland annat i och med det fantastiska engagemanget man visat för Raudan Al-Khadouja.

Kulturkrock har därför med detta i åtanke valt att starta en digital insamlingsbössa med namnet ’KärlekPåKultis’. Genom att smsa ”okSUMMA NAMN PÅ INSAMLING” i meddelandefältet till 72999 skänker man valt belopp till Musikhjälpen och bidrar till kampen att stoppa spridningen av HIV. Man kan välja att bidra med dessa belopp: 25, 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Självklart får man skicka sms fler än en gång! Glöm inte bort mellanrummet mellan beloppet och kärlekpåkultis!

Ex. ok25 KärlekPåKultis

Men det är inte allt! I Kafeterian kommer vi att sätta upp en analog (blink blink till fotofolket) insamlingsbössa där du också kan lämna ett bidrag ända tills på fredag, sedan kommer det att ske lite fler aktiviteter under veckan runt om på skolan ex. varför inte komma in i fotostudion och få ett julkort fotat att skicka till alla vänner eller ett porträtt som du kan ge bort i julklapp till päronen? Mer information om detta kommer snarast!

Alla pengar som vi samlar in kommer oavkortat att gå till Musikhjälpen. Nu ser vi till att visa vad #KärlekPåKultis verkligen står får!

Text och Foto: Anna Westin