Jureskogs

Ett hett tips är Johan Jureskogs Nya restaurang Jureskog. Han har sedan tidigare en resturang vid namn AG som är inriktat på kött och nu har han öppnat dörrarna för för en ny hamburgerrestaurang.

Priserna på hamburgarna sträcker sig från 85:- till 139:-.

Prime Burger

Prime Burger är Inspirerat av den Amerikanska hamburgerrestaurangen Jackson Hole som ligger i New York. Konceptet var simpelt ny malt kött, Ny bakat bröd samt färska råvaror. Den första restaurangen öppnade i april 2013 och har nu fyra stycken restauranger runt om i Stockholm.

Priserna på Hamburgarna sträcker sig från 85:- till 125:-.

Vigårda

Melker Andersson och Danyel Couets restaurang Vigårda är deras egna version av snabbmat. Maten lagas snabbt men fortfarande med bra råvaror och bra smak. De har i nu läget sju stycken restauranger öppnade främst i Stockholm och en åttonde på gång i Västerås.

Priserna på hamburgarna sträcker sig från ca 40:- till 110:-.

Texas Longhorn

När grundaren Philp flyttade från Texas till Sverige fick han hemlängtan. Grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kan samlas var något han själv fixade för att bota hemlängtan. Med hjälp av familje recept startade han en egen restaurang där som påminde honom om detta för att känna sig som hemma.

Priserna på hamburgarna sträcker sig från ca 89:- till ca 204:-

Babas

Allt började med att barndoms kompisarna Kalle och Laurent skaffade en food truck och målet var att laga Sveriges bästa hamburgare med schyssta råvaror. De två kompisarna fick frågan om de ville ta över Babas och de tackade självklart ja. De gick in med hela sina hjärtan och själar för att ändra konceptet till deras och menyn till vad dom själva vill ha.

Priserna på hamburgarna sträcker sig från 65:- till 110:-