Februari är runt hörnet och solen har äntligen börjat kika fram bland molnen, trots det kan det vara svårt att hålla humöret uppe, därför kommer vi med fem tips för att klara av februari.

1. Gå ut.

Det räcker med att gå ut och bara sätta sig på en bänk och försöka njuta av den lilla sol vi får och rensa tankarna i en kvart.

2. Sömn och mat.

Försök ta powernaps om du känner dig trött under dagen, 10-20 minuter räcker. Försök klämma in någon grönsak eller frukt varje dag även om det kanske känns som världens jobbigaste grej, din kropp kommer tacka dig.

3. Träna.

Det är ett oerhört tjat om att komma igång med träningen vid varje årsskifte, ”new year, new me” har vi nog alla hört. Spring dock inte till gymmet och börja lyfta massa vikter, det räcker att ta en promenad på 30 minuter.

4. Tänk positivt.

Hur klyschigt det än låter så försök hålla humöret uppe, tänk på att varje dag är en dag närmare sommarlovet.

5. Mys.

Sist men inte minst, om energin inte räcker till för en promenad eller att laga en nyttig måltid, klandra inte dig själv. Gosa istället ner dig i soffan eller sängen med en mysig filt framför din favoritfilm eller serie och något gott att äta och bara njut.