En kåserande text av en foto elev.

Mina helger är mycket lika varandra. Låt mig berätta om en av dem. För mig börjar helgen på fredag ​​eftermiddag. Då kommer jag hem från skolan, äter lite middag och vilar lite. På kvällen går jag vanligtvis ut med min flickvän. Vi går till en biograf, pizzeria eller en promenad. När jag kommer tillbaka tar jag en dusch och tittar på min favoritserie. Sedan går jag och lägger mig.

På en lördag morgon stiger jag ganska tidigt för att hjälpa min mamma med att handla matvarorna. Efter att vi kommit tillbaka gör jag den vanliga hushållsslangen, jag städar och fixar mitt rum och hjälper min mamma med hemmet. Min mamma lagar mat. klockan 2 pm har jag vanligtvis en del god lunch. Vi äter alla tillsammans, mina föräldrar, min bror och jag. Sedan har vi lite tid att titta på tv. Jag brukar välja att göra mina läxor efter det. Jag föredrar att ha lite fritid på kvällen.
Jag brukar gå till min flickväns hus eller hon kommer till mig på en lördagskväll. Vi spenderar tid med att äta middag och senare att sitta hemma, senare går jag hem. Sedan tar jag en dusch och lägger mig.

På en söndagsmorgon tenderar jag att laga frukost för mina föräldrar. Sedan går jag till mitt rum för att studera för den kommande veckan. Efter lunch går vi alla till staden. När jag kommer tillbaka, slappnar jag lite, tittar på TV eller spelar ett datorspel. Mamma serverar då en härlig middag. När kvällen kommer tittar jag på en film. Antingen med föräldrar och bror eller på egen hand gör jag alltid det. Senare går jag igenom vad jag har lärt mig igen, tar en snabb dusch och lägger mig tidigt för att stå upp pigg på måndagsmorgon och gå till skolan.

haha nej nej nej det var faktiskt inte jag. Jag skulle kanske vilja ha sådana helger men allt som jag verkligen gör i helgen är att sova som en isbjörn hela dagen. 😀

Bild: Av Umberto Salvagnin (originally posted to Flickr as Sleeping) [CC BY 2.0 ], via Wikimedia Commons