Du vaknar upp av väckarklockan skit trött. Inser att det är Måndag och du mår skit. Vad gör du då?

  1. Drick en jävla massa kaffe.

Jo du startar kaffekokaren och gör en kopiös mängd kaffe som ingen någonsin har klarat av att drick förr. Efter denna koffeinkick lär du vara vaken lagom till fredag och då är det dags att leva det vanliga livet.

       2. Lägg dig tidigt dagen innan.

Du gör som alla andra söndagar de senaste åren. Du säger till dig själv att du ska lägga dig i tid på söndagen. Detta brukar sluta med att du kollar din favorit serie och inser att kl är 2. Detta är alltså ett uselt tips…

       3. Skit i allt. Ligg kvar i sängen och tyck synd om dig själv.

18 år? Inget problem. Sjukanmäl dig själv och ligg kvar i sängen. Tyck gärna synd om dig själv och skryt för alla som du har på sociala medier om hur mysig måndag du har.

       4. Gör en Tumblr frukost för att dölja hur dåligt du egentligen mår.

Vakna extra tidigt och gör en fet frukost. Ta bild på den och lägg ut på sociala medier och skryt för att boosta din självkänsla. Vet du inte hur du ska orka gå upp tidigare så läs tips nr.1.

       5. Skryt om hur underbar din helg varit o glöm bort hur din Måndag är.

Haft en sjuk helg? Då är detta ditt tips. Skryt för alla du träffar om hur bra din helg var och glöm bort hur illa det är att det är måndag igen.

       6. Lyssna på sorglig musik och gråt.

Fungerar inget av de tidigare förslagen? Ta på dig dina bästa hörlurar. Sätt på en sorglig spellista och gråt. Det är ju bara 4 dagar kvar till helg igen!

       7. Dränk din sorg i onödig shopping för materiel lycka!.

Blev dagen sämre efter en hel skoldag? Dra ut och shoppa. Du kanske finner materiel lycka och du får iallafall en liten boost i slutet av dagen och orkar vara vaken till kvällen. Kom till skolan dagen efter och flexa med dina nya inköp så överlever du Tisdagen också!