Årets fattigaste månad är äntligen snart slut. Studiebidraget försvann som vanligt redan efter första veckan och plånboken ekar nu av tomhet. Men frukta icke! Här har du nu en lista på saker du kan göra för att tjäna ihop lite pengar! 

 

1. Sälj kläder

Jag tror de flesta kan känna igen sig med att garderoben är full med massa kläder man inte använder, men istället för att låta den där fula stickade tröjan som du fick av mormor när du var 12 ligga och samla damm så sälj den! Enkelt och snabba pengar!

2. Erbjuda tjänster

Kanske behöver grannens ungar barnvakt, eller någons hund behöver rastas? Eller varför inte erbjuda läxhjälp? Det är bara fantasin som kan stoppa dig.

3. Bli youtuber 

Älskar du att stå framför kameran? Då är detta tips som gjort för dig! Med youtube kan du både få utlopp för din kreativitet men också tjäna pengar, hur bra är inte det? Obs! Jag kan inte garantera att du faktiskt kommer att tjäna pengar.

4. Sälj egen konst/egna designer 

Gör egna coola tryck på t-shirts eller tygkassar. Eller sälj kanske dina bilder du fotograferat. Enkelt och kul.

5. Ett vanligt jobb

Är du sugen på att söka ett extrajobb? Vad väntar du på då? Är du över 18, så grattis i så fall, då är det mycket enkelt. Det behövs personal nästan överallt. Kolla hos din närmaste matbutik eller cafe, där finns det säkert ett jobb till dig!